
Data | I danie | II danie | |
20.05.2019r. PONIEDZIAŁEK | Zupa: kapuśniak z ziemniakami, natka pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne | Makaron z serem białym. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne | |
21.05.2019r. WTOREK | Zupa: tarte ciasto na rosole z jarzynami, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten seler, mleko i produkty pochodne | Ziemniaki, schab pieczony, surówka z kapusty pekińskiej marchwi, kukurydza. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, mleko i produkty pochodne | |
22.05.2019r. ŚRODA: | Zupa: z czerwonej soczewicy z warzywami, natka pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne | Pierogi ruskie, surówka z marchwi, jabłka, słonecznik. Kompot wieloowocowy. Jogurt owocowy. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne | |
23.05.2019r. CZWARTEK | Zupa: krupnik z warzywami, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne | Ryż z warzywami, gulasz z indyka, mizeria. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler, mleko i produkty pochodne | |
24.05.2019r. PIĄTEK | Zupa: koperkowa z makaronem ryżowym, jarzynami, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne | Ryba mintaj w panierce, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej. Kompot wieloowocowy. Soczek owocowy. Zawiera alergeny: gluten, ryba, mleko i produkty pochodne |
*zastrzega się zmiany w jadłospisie